Ön nincs bejelentkezve
Az IP Monitoring Kft. bejelentkezett ügyfelei számára kibővített tartalom és funkció érhető el

Postázás - Felvett EFJ hiba javító alkalmazás, ügyfeleknek letölthető

Az ASP éles rendszerben egy feldolgozási hiba miatt az Irat szakrendszer nem tudja automatikusan a Postakönyvhöz csatolni beérkezett és feldogozott EFJ-re visszaküldött „Felvett EFJ tételek” tárgyú küldeményeket, hanem azok a Feladatok/Érkeztetés menüpontban maradnak. Ennek megoldására az ASP központ közzétette a „felvett-efj-hiba-20200702_v1-1.pdf” leírásban ismertetett módszert, ami kézi XML fájl szerkesztést igényel.

Az általunk fejlesztett „EFJ javító - IP-Monitoring Kft.” segédprogram megkönnyíti a fájlok módosítását: indítsa el a programunkat, tallózza ki a lementett XML fájlt és a program elvégzi a módosításokat, menti az új fájlt, amit már vissza tud tölteni az ASP-be.

A visszatöltés menete: a Listák/Kézbesítés/Postakönyvek menüpontban az adott Postakönyvet kiválasztva kattintsunk a „Felvett adatok feltöltése” gombra, majd töltsük fel a javított „Felvett EFJ tételek” tárgyú xml-t.

Amennyiben szeretné használni a segédprogramunkat, megigényelheti azt a szucsne.toth.eva[kukac]ipmonitoring.hu e-mail címen (csak IP Monitoring Kft. vagy GDPReg Kft. ügyfeleknek).


Feltöltés ideje
2020.07.13 13:10
Utolsó módosítás ideje
2020.07.13 20:30